Big Boys BBQ Box

Big Boys BBQ Box! 

Yes, hij is terug van weggeweest: de Big Boys BBQ Box! Mind-blowing BBQ Food voor bij jou thuis! Wij hebben alle voorbereidingen gedaan, jij doet alleen de finishing touch. De bijgerechten in schaaltjes, de drankjes in glaasjes en de vlees-, vis- en/of vegagerechten eventjes afgrillen op de BBQ. Of warm maken in de oven, kan ook gewoon. Easy as that!

Hoe werkt het?

Oké, het is een nieuw concept, maar het is eigenlijk heel simpel. Je kiest je basisbox en vult deze aan met door jou gekozen gerechten. Volg de stappen en maak er een feestje van!

  1. Kies je Basisbox. Daarmee kies je eigenlijk gewoon je pakket bijgerechten. Wil je onze klassiekers? Kies dan voor de Classic Box. Wil je écht uitpakken? Onze Signature Box bevat dezelfde items als de Classic Box, maar dan aangevuld met extra luxe bijgerechten. Je Basisbox bestel je HIER.
  2. Kies je BBQ-items. Oké nu je de basis hebt, wordt het tijd om je box te vullen. We bieden prachtige vlees-, vis- en vega-items aan. Je bestelt deze items in de hoeveelheid die op de productpagina staat aangegeven. In totaal heb je zo'n 500 gram BBQ-items (vlees, vis of vega) per persoon nodig. De prijs per item wordt opgeteld bij de prijs van je Basisbox. Check HIER al onze BBQ-items en maak je keuze! En oh ja: warm maken kan ook gewoon in de oven!
  3. Haal je box bij ons op. Yes, op de door jou gekozen dag haal je je BBQ-box bij ons op tussen 14:00u en 16:00u. Adres: Loopkantstraat 23A in Uden. Gezellig! 
  4. Drankje erbijLekkkker, ook dat regelen we gewoon voor je! Check HIER ons aanbod!
  5. Geniet! Wooohooo, het is zover... In de box vind je een boekje met alle bereidingswijzes. Aan de slag! Geen zorgen, je kunt het. Echt. Smakelijk eten!
x
x